14 June 2010

Falköping, here we come!



Lördag den 19 juni 2010 är en stor dag i svensk nutidshistoria. Inte på grund av något obskyrt bröllop i Stockholm (även om Johnny Bode säkert inte hade missat chansen att komponera en "Kunglig Bröllopspolka" och kräva hovet på gage i fall han kunnat). Nej, den 19 juni är ett viktigt datum eftersom det är då Johnny Bode-sällskapet ska göra sin första resa till Johnny Bodes stolta hemstad, Falköping. Sveriges kotätaste kommun, som dessutom stoltserar med inte mindre än två begravningsmuseer.

Programmet är ännu inte helt spikat, men startpunkten blir i vart fall rendez-vous på Falköping centralstation klockan 11:10 på förmiddagen. Åker man från Göteborg rekommenderas avfärd med tåget klockan 10:02.


Väl i Falköping blir det självklart Bode-sightseeing genom stan, byggmästarlunch (två vita och en brun) på stadshotellet, troligtvis besök på minst ett begravningsmuseum samt kaffe på lämpligt konditori. Lokalpressen bör förstås tipsas i förväg så att vi kan få vederbörlig PR.

Förslag på hemfärd, om man ska till Göteborg, är med tåget 15:50, framme 16:57. För den som inte kan få nog av Falköpings pulserande nöjesliv eller ska åt annat håll så går det även en uppsjö av senare tåg i alla möjliga riktningar.

Missa inte chansen, anmäl dig genast till sekretariatet! Det kommer att bli en storståtlig utfärd i skandalschlagerns tecken!

Undertecknat
Styrelsen

No comments:

Post a Comment